Bolton speelt knap gelijk tegen Birmingham City

Bolton Wanderers leek na 71 minuten verslagen. Het stond met 2-0 achter tegen Birmingham City en had nog tien man op het veld. The Trotters sleepten echter nog knap een gelijkspel uit het vuur.

Na drie minuten had City al een voorsprong te pakken toen Roger Johnson raak schoot na een knappe actie van zijn teamgenoten James McFadden en Lee Bowyer. Na 36 minuten moest Bolton verder met tien man. Keeper Jussi Jääskeläinen kreeg ruzie met Johnson en sloeg de Birmingham-aanvaller in het gezicht. Scheidsrechter Kevin Friend trok direct de rode kaart.

Kort na rust vergrootten de bezoekers de voorsprong via Craig Gardner. Bolton besloot niet op te geven en bracht de eindstand
op 2-2. Kevin Davies benutte een strafschop en Robbie Blake (foto) schoot tien minuten voor tijd fraai een vrije trap binnen.