Bolt wacht op belletje Mourinho, Reus op cover FIFA 17

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bolt wacht op belletje Mourinho, Reus op cover FIFA 17

Marco Reus siert dit najaar de cover van FIFA 17. De draaischijf van Borussia Dortmund rekende bij een verkiezing onder fans af met James Rodríguez, Anthony Martial en Eden Hazard. 'Een heel grote eer, ik beland in een mooi rijtje', aldus Reus. Onlangs kreeg VI in Parijs al een sneak preview van de nieuwe FIFA-game. Lees hier over de vier grootste vernieuwingen die zijn doorgevoerd.

• Zo eens in de zoveel tijd solliciteert Usain Bolt naar een optreden in de hoofdmacht van Manchester United. Zo ook donderdag, aan de vooravond van de Anniversary Games in Londen. De sprinter hoopt op een belletje van de nieuwe United-manager José Mourinho. 'Ik denk dat hij wacht tot na de Olympische Spelen', aldus Bolt. 'Ik ben in elk geval blij met zijn aanstelling. Mourinho is een winnaar, die hard werkt om titels te veroveren.'

Cristiano Ronaldo geniet momenteel van een welverdiende vakantie. De vedette van Europees kampioen Portugal en Real Madrid is gezien onderstaande Instragram-post overduidelijk aangekomen in zijn vrije tijd...

Pool time with my boys💪🏽👌

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

• Oei, deze flater zal Sammy Ndjock nog jarenlang achtervolgen. De onfortuinlijke keeper van Minnesota United had tijdens een oefenduel met AFC Bournemouth een vlaag van verstandsverbijstering, met een tegendoelpunt tot gevolg.

• Over blunderende keepers gesproken: Arsenal-doelvrouw Sari van Veenendaal had onbedoeld een groot aandeel in een treffer van Chelsea.

• De 'wereldrecordtransfer' van Paul Pogba van Juventus naar Manchester United is op een haar na rond. Tenminste, als we de kapper van de 23-jarige middenvelder mogen geloven. De barbier haalde eerst de naam 'Manchester United' weg uit deze post, maar verwijderde de bijdrage later maar helemaal.

Iedereen die ervan uitgaat dat Pogba snel naar Manchester United verkast, zit er echter naast. Was getekend Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Fransman.

'Hoe Claudio Ranieri de Engelse competitie heeft gewonnen? Puur geluk. Als je hem aanstelt bij een grote club zal het zeker niet goed gaan. Hij heeft geen idee hoe hij moet trainen.'
Cicinho, die met Ranieri samenwerkte bij AS Roma, ergert zich aan de loftuitingen die de Italiaan ten deel vallen na het kampioenschap van Leicester City. (ESPN)

• Het is vandaag 21 juli, de nationale feestdag in België. Thomas Meunier, vanaf volgend seizoen actief voor Paris Saint-Germain, onderbrak even zijn strandvakantie om zijn volgers op Twitter daarop te wijzen.

• Een pijnlijk moment voor Wayne Rooney. De aanvoerder van Manchester United werd tijdens een rondo van Manchester United op twee klassieke panna's getrakteerd. De boosdoeners? Memphis Depay en Daley Blind.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.