Bologna verpest Ronaldinho's debuut in Serie A

AC Milan en Ronaldinho zijn het seizoen slecht begonnen. Ook AS Roma stelde op de eerste speeldag teleur.

Bologna verpest Ronaldinho's debuut in Serie A

AC Milan-Bologna 1-2Ondanks een fraaie entree van Ronaldinho in de Serie A, leed het gehavende AC Milan een pijnlijke nederlaag. Het gepromoveerde Bologna verliet San Siro verrassend met de drie punten en kreeg daarmee de beloning voor de aanvallende intenties. Want na de gelijkmaker van Massimo Ambrosini joeg Bologna op de winnende treffer, die tien minuten voor tijd op naam kwam van Francesco Valliani.

AS Roma-Napoli 1-1AS Roma was niet in staat Napoli op de knieën te krijgen. Zelfs de rode kaart voor Fabiano Santacroce na minder dan een uur bood voor de gastheren geen opening de competitie te beginnen met een overwinning. De ploeg van trainer Luciano Spalletti kon de druk op het Napoli-doel niet omzetten in een doelpunten en moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Cagliari-Lazio 1-4Het eerste wapenfeit was van Cagliari, dat tot een half uur voor tijd de voorsprong kon koesteren. De rode kaart voor Diego Luis Lopez luidde de Sardijnse teloorgang in. Lazio liep met een man meer uit naar een ruime 4-1 overwinning. Nieuwkomer Mauro Zarate tekende voor twee treffers.

Bekijk hier al onze video's