Bologna is bekerhouder Napoli weer te slim af in slotfase

Net als afgelopen zondag is Napoli woensdagavond in het toernooi om de Coppa Italia tegen Bologna in de slotfase tegen een nederlaag aangelopen. De bekerwinnaar van vorig seizoen verloor in eigen huis met 2-1. Zondag won Bologna ook al in Stadio San Paolo, toen met 3-2. Napoli speelde nu zonder de geschorste aanvoerder Paolo Cannavaro.

Waar Panagiotis Kone drie dagen terug met een schitterende volley nog voor de gelijkmaker zorgde, maakte de Griek nu de winnende treffer in blessuretijd. Zeven minuten voor rust had Cristian Pasquato al voor 1-1 gezorgd, hoewel Napoli-doelman Morgan de Sanctis er met zijn vingertoppen nog aanzat.

Het duel begon nog zo goed voor Napoli, want na twaalf minuten had Edinson Cavani zijn ploeg op voorsprong gezet door bij de eerste paal doelman Dejan Stevanovic met een kopbal te passeren. De ploeg van trainer Walter Mazzarri was echter niet in staat de krappe marge vast te houden en moet het verdedigen van de Italiaanse beker zodoende al opgeven.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.