Boilesen wijst lucratieve aanbieding Trabzonspor af

Reacties

Nicolai Boilesen heeft een aanbieding van Trabzonspor afgewezen. De transfervrije linksback ziet de Turkse topclub niet als de juiste vervolgstap in zijn carrière.

Boilesen wijst lucratieve aanbieding Trabzonspor af

Er lag een meerjarig contract klaar voor Boilesen bij Trabzonspor ter waarde van 1,6 miljoen euro per jaar. Toch kregen de Turken een 'nee' te horen, bevestigt Kenny Boilesen. 'Nicolai heeft vriendelijk bedankt voor de aanbieding van Trabzonspor. Zij waren zeer concreet en we hebben met hen gesproken, maar Trabzonspor past nu niet in de plannen van Nicolai', aldus de vader en zaakwaarnemer van de vleugelverdediger.

'Nicolai maakt zijn keuze nu niet op basis van geld, anders was hij wel naar Trabzonspor gegaan of had hij een van de andere lucratieve aanbiedingen van bepaalde clubs geaccepteerd. Hij wil echter de juiste keuze maken en het sportieve aspect weegt daarbij het zwaarst. Het gaat om zijn ontwikkeling, om zijn carrière', vervolgt Boilesen senior in gesprek met Ekstra Bladet.

Boilesen kreeg het afgelopen seizoen geen minuut speeltijd bij Ajax en wil komend seizoen weer wekelijks in actie komen. Hoewel de Deen behoorlijk uit de picture geraakt is, is er volop belangstelling voor hem. Onder andere vanuit de Bundesliga, bevestigt zijn vader. 'We praten met meerdere clubs. We zoeken in alle rust naar de juiste club en hebben geen haast. Zeker niet nu de clubs vooral bezig zijn met het EK.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.