Boffin debuteert met gelijkspel op Ewood Park

In Nederland kwam doelman Ruud Boffin voornamelijk in de Jupiler League uit, maar zaterdag maakte de 23-jarige Belg zijn debuut voor West Ham United in de Premier League. De Londense club boekte een gelijkspel bij Blackburn Rovers: 1-1.

Boffin debuteert met gelijkspel op Ewood Park

Het was een fraaie prestatie van de nummer laatst, al tikt een punt niet hard aan in de strijd tegen degradatie. Voor Boffin - hij speelde vanaf 2007 voor FC Eindhoven, MVV Maastricht en VVV-Venlo - was het niettemin een mooie ervaring.

Na een rommelige eerste helft nam Blackburn Rovers in de vijftigste minuut de leiding. Ryan Nelsen versloeg Boffin met een strak schot in de rechteronderhoek.

Een klein kwartier voor tijd liet West Ham-middenvelder Scott Parker zijn klasse zien. Hij zette aan voor een solo, speelde de bal iets te ver voor zich uit maar de meegelopen Junior Stanislas rondde af: 1-1.

West Ham United blijft onderaan staan in de Premier League. Blackburn Rovers is middenmoter. De meeste competitieduels zijn afgelast vanwege de sneeuwval. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's