Boëtius woensdag weer op trainingsveld van Feyenoord

Feyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius kan de training op Varkenoord woensdag weer hervatten. Het talent kampte met een knieblessure, maar die valt mee.

Afgelopen zondag stond Wesley Verhoek in plaats van Boëtius op het veld tegen NAC Breda (2-2). Verhoek speelde rechtsbuiten, waardoor Ruben Schaken als linksbuiten aan de wedstrijd tegen de Brabanders begon. Een andere buitenspeler, Sekou Cissé, maakte tegen NAC als invaller zijn rentree.

Vorige week meldde de club dat het contract van Boëtius, dat aanvankelijk tot 2014 liep, verlengd en opengebroken werd tot medio 2016.

Boëtius debuteerde op 28 oktober 2012 in het eerste team als basisspeler in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Hij scoorde bij zijn debuut (1-1) in de 23ste minuut nadat Christian Eriksen het bezoekende Ajax in de twaalfde minuut op voorsprong had gezet. Het werd destijds 2-2.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.