Boëtius op weg naar de uitgang, Elia in beeld bij Feyenoord

Reacties

Jean-Paul Boëtius is in verregaande onderhandeling met een buitenlandse club. Als de buitenspeler een akkoord bereikt met die club, wil Feyenoord volgens Duitse bronnen Eljero Elia vastleggen als zijn vervanger.

Boëtius op weg naar de uitgang, Elia in beeld bij Feyenoord

Elia, die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor Southampton, mag vertrekken bij zijn club Werder Bremen. De Duitsers zouden zo'n drie miljoen euro verlangen voor de ex-international. Hij zou volgens bronnen in Duitsland nadrukkelijk in beeld zijn bij de Rotterdammers om Boëtius op te volgen.

De speler die opgroeide op Varkenoord zag een langer verblijf in De Kuip niet zitten, nadat hij tijdens de voorbereiding voelde dat hij geen kans zou gaan krijgen onder trainer Giovanni van Bronckhorst. Doordat Boëtius een aflopend contract heeft, moest Feyenoord hem wel verkopen.

Boëtius ontbreekt vanavond in de selectie van Feyenoord voor het oefenduel met Olympiakos Piraeus. Hij was afgelopen week ziek. Ook Miquel Nelom was niet helemaal fit en doet niet mee. Halverwege kijkt Feyenoord tegen een ruime achterstand (0-3) aan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.