Boessen nog even in de wachtkamer bij VVV-Venlo

VVV-Venlo praat dinsdag verder met Wil Boessen over zijn toekomst. De assistent-trainer, in bezit van een contract voor onbepaalde tijd, hield de club als interim-coach in de Eredivisie.

Boessen nog even in de wachtkamer bij VVV-Venlo

Boessen nam het stokje in de winterstop over van de ontslagen Jan van Dijk. De beleidsbepalers in Venlo willen niet vooruit lopen op het gesprek met Boessen, al lijkt de kans klein dat hij ook komend seizoen als eindverantwoordelijke op de bank zit. De trainer zelf houdt zich vooralsnog ook op de vlakte. 'Ik weet wat ik wil, maar ik wil eerst het verhaal van VVV aanhoren', zei hij na het verslaan van FC Zwolle in de play-offs tegen Voetbal International.

De positie van Mario Captein lijkt niet nu onder druk te staan. De directeur voetbalzaken lag dit seizoen intern enige tijd onder vuur, onder meer omdat hij zich openlijk tegen het ontslag van Jan van Dijk keerde. Captein zelf overweegt niet op te stappen na een tumultueus jaar.

'Dat is voor mij ook nooit een issue geweest. In 2009 tekende ik bij VVV een contract voor drie jaar, met als doelstelling om in die periode in de Eredivisie te blijven. De afgelopen twee jaar is dat gelukt. Nog één seizoen te gaan dus en dan hoor ik daarna wel of de club de samenwerking wil voortzetten', aldus Captein. (Geert Jan Jakobs) Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's