Bocchetti moet Inzaghi helpen baan te redden bij Milan

Reacties

AC Milan heeft met Salvatore Bocchetti de derde versterking van deze transferperiode binnengehaald. De 28-jarige verdediger komt over van Spartak Moskou, dat hem verhuurt aan de Rossoneri.

Bocchetti moet Inzaghi helpen baan te redden bij Milan

Milan kan wel wat vers bloed gebruiken, want de ploeg van trainer Filippo Inzaghi presteert dramatisch. Dit kalenderjaar werden vier van de zes wedstrijden verloren, terwijl daar maar één overwinning tegenover stond. Deze maand verwelkomde Milan eerder al Alessio Cerci (Atlético Madrid) en Suso (Liverpool).

Bocchetti verliet in de zomer van 2010 de Serie A voor Rubin Kazan, dat hem na drie jaar verkocht aan Spartak Moskou. De vijfvoudige international van Italië speelde eerder voor Ascoli, Lanciano, Frosinone en Genoa. Het is onbekend of Milan een optie tot koop bedongen heeft op Bocchetti.

De kans is groot dat Bocchetti, Cerci en Suso bij Milan spoedig gezelschap krijgen van Mattia Destro. Adriano Galliani is afgereisd naar de Italiaanse hoofdstad voor onderhandelingen met AS Roma. De 23-jarige spits wordt waarschijnlijk in eerste instatie gehuurd, waarna hij in de zomer definitief wordt overgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.