Blom moet De Klassieker in goede banen leiden

Reacties

Kevin Blom is door de KNVB aangewezen als leidsman bij de topper tussen Feyenoord en Ajax. De arbiter moet het duel tussen de twee rivalen zondagmiddag in goede banen zien te leiden.

Blom moet De Klassieker in goede banen leiden

De veertigjarige Blom wordt in De Kuip bijgestaan door zijn assistenten Patrick Langkamp en Bas van Dongen. Tom van Sichem treedt op als vierde official.

De aftrap van de wedstrijd is zondagmiddag om 14.30 uur. Voor de Rotterdammers is de druk voorafgaand aan het treffen nog hoger opgevoerd dan normaal. De ploeg van Fred Rutten behaalde uit zijn eerste vijf competitieduels namelijk slechts vijf punten; de Amsterdammers hielden negen punten over aan de competitiestart.

Derby's
In de zesde speelronde van de Eredivisie staan twee derby's gepland. Promovendus Willem II neemt het op vrijdagavond op tegen NAC Breda. Daar fluit arbiter Richard Liesveld om 20.00 uur voor de aftrap. Twee dagen later staat de Twentse derby op het programma. De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld om zondagmiddag het lunchduel (12.30 uur) tussen hekkensluiter Heracles Almelo en FC Twente te leiden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.