Blokland stapt uit raad van commissarissen Feyenoord

Reacties

Pim Blokland is per direct afgetreden als commissaris van Feyenoord. Vrijdag heeft hij zijn besluit kenbaar gemaakt aan de overige leden van de raad van commissarissen (rvc) en de directie van de Rotterdamse club.

Blokland stapt uit raad van commissarissen Feyenoord

Sinds december 2010 maakte Blokland deel uit van de rvc van Feyenoord. Als een van de grondleggers van de 'Vrienden van Feyenoord' (VvF) zorgde hij in de periode daarvoor voor een enorme en zeer noodzakelijke kapitaalsinjectie van ruim 30 miljoen euro in ruil voor een minderheid van de aandelen (49 procent).

'Blokland treedt nu af als commissaris in de wetenschap dat het hiervoren genoemde doel van de VvF grotendeels bereikt is en heeft de RvC daarbij aangegeven het een mooi moment te vinden, onder meer gezien de goede huidige financiële situatie, de eerder dit kalenderjaar geboekte bekerwinst en de officieuze titel van winterkampioen waarmee Feyenoord afgelopen week de winterstop is ingegaan', meldt Feyenoord in een verklaring op de clubwebsite.

'Directie en rvc zijn Blokland buitengewoon erkentelijk voor zijn vele bijdragen aan Feyenoord doch met name de grote en onmisbare rol die hij de afgelopen jaren heeft gespeeld in de financiële gezondmaking en daarmee ook de sportieve wederopstanding van Feyenoord. Blokland heeft aangegeven aan te blijven als (mede)directeur van de VvF en zich als zodanig te blijven inzetten voor Feyenoord.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.