Blind: 'Er zit misschien nog meer in dan de derde plaats'

Reacties

Daley Blind kan terugkijken op een sterke Manchester-derby. De linksback was betrokken bij twee van de vier goals van United tijdens de 4-2 zege op City.

Blind: 'Er zit misschien nog meer in dan de derde plaats'

Blind had een voetje in de 2-1 (Marouane Fellaini) en de 3-1 (Juan Mata), waarbij hij de zogenoemde voorassist gaf. 'Het was een geweldige wedstrijd die we verdiend hebben gewonnen', aldus de international op de site van zijn management.

De spetterende derby had voor Blind ook minder goed kunnen aflopen. Vlak voor rust werd hij op grove wijze getorpedeerd door City-aanvoerder Vincent Kompany (foto). De Belg kwam met een gele kaart goed weg, maar kreeg bij die actie opnieuw last van een liesblessure en moest zich in de rust laten vervangen. Blind kon ondanks de keiharde charge de wedstrijd wél vervolgen.

Manchester United heeft door de zege een grote stap gezet om derde te worden in de Premier League, een positie die recht geeft op directe plaatsing voor de Champions League. Zaterdag wacht het bezoek aan koploper Chelsea, dat acht punten meer heeft. 'We draaien goed. Er zit misschien nog wel meer in dan de derde plaats', aldus Blind.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.