Blind en Rojo debuteren, Van Gaal zet Falcao op bank

Reacties

Daley Blind maak in de thuiswedstrijd (17.00 uur) tegen Queens Park Rangers zijn debuut voor Manchester United. Hij staat op het middenveld, aangezien manager Louis van Gaal kiest voor een 4-4-2 formatie.

Blind en Rojo debuteren, Van Gaal zet Falcao op bank

Blind, die overkwam van Ajax, is waarschijnlijk de verdedigende middenvelder in het team van trainer Van Gaal. Linksback staat Marcus Rojo, wiens werkvergunning in orde is gemaakt, ook een debutant.

Op het middenveld keert aankoop Ander Herrera terug van een blessure. Hij staat rechts op het middenrif, terwijl links een andere aanwinst speelt: Ángel di María. Juan Mata is de spelmaker achter het vaste spitsenduo: Wayne Rooney en Robin van Persie.

Dat betekent dat huurling Falcao nog moet wachten op zijn debuut. De Colombiaanse spits heeft last van een jetlag en begint daarom op de reservebank. Van Gaal kan hem, wanneer nodig, dus inzetten als joker om zijn eerste zege bij United binnen te halen.

Ferdinand
Het duel met United betekent voor QPR-verdediger Rio Ferdinand een terugkeer op het oude nest. Hij speelde van 2002 tot 2014 voor The Red Devils. De 35-jarige mandekker speelde overigens meer duels (496) in de Premier League dan de totale defensie van United bij elkaar (495). Ook voor Leroy Fer is een basisplaats ingeruimd bij de bezoekers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.