Bliksemstart voor Amrabat: openingsgoal na dertien seconden

Nordin Amrabat is woensdag wel zeer voortvarend begonnen aan de thuiswedstrijd van Al-Nasr Riad tegen Al-Faisaly. Al na dertien seconden opende de aanvaller de score.

Al-Faisaly bracht de wedstrijd op gang, maar de Braziliaanse verdediger Raphael was nog niet helemaal bij de les. Hij leverde de bal zomaar in en zette zo onbedoeld een aanval voor de thuisploeg op. Die werd direct goed uitgespeeld: Amrabat kreeg de bal op rechts en schoot raak.

Met de vroege openingstreffer, zijn vierde competitiegoal van dit seizoen, gaf Amrabat het startschot voor een zeer doelpuntrijke eerste helft. Op het moment van schrijven is het rust en staat het 3-2.

Amrabat (34) is sinds 2018 actief in Saoedi-Arabië, nadat hij vertrok bij het Engelse Watford. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen, maar een volgende titel is ver weg. Al-Nasr heeft als nummer vijf van de ranglijst een behoorlijke achterstand op koploper Al-Hilal.