Blessuregevallen rijgen zich aaneen in aanval Feyenoord

De blessuregevallen in de voorhoede van Feyenoord stapelen zich op. Terwijl de van een liesbreuk herstellende Ruben Schaken heeft laten weten mee te kunnen op trainingskamp, hebben ook Sekou Cissé, John Goossens en Wesley Verhoek te kampen met fysieke ongemakken.

Blessuregevallen rijgen zich aaneen in aanval Feyenoord

Verhoek verliet vrijdagochtend de training met een bovenbeenblessure en is voor onderzoek naar het ziekenhuis. De 26-jarige Hagenaar gold bij de afwezigheid van Schaken juist als voornaamste alternatief voor de rechterspitspositie.

Cissé en Goossens revalideren beiden van eerder opgelopen blessures. Cissé hield aan het bekerduel met SC Heerenveen een enkelkwetsuur over en kon de training niet afmaken. Eerder dit seizoen was hij al twee maanden uit de roulatie met hamstringklachten.

Voor de afgelopen zomer in Rotterdam gearriveerde Goossens waren de fysieke problemen dit seizoen nog groter. De linkspoot, die dit seizoen tegen VVV-Venlo in actie kwam als linkerspits, kreeg donderdag weer last van een oude knieblessure die hem in 2011/12 al verscheidene maanden aan de kant hield.

Van Schaken is al bekend dat hij over twee weken in de Klassieker tegen Ajax niet inzetbaar is. Wel reist hij met Feyenoord mee naar het trainingskamp in Marbella. 'Ik heb vandaag alweer wat korte afstanden gelopen en dat ging allemaal heel soepel', zei hij. 'Toch is het belangrijkste om ook de komende tijd voorzichtig te blijven.'

Waar de terugkeer van Schaken nog even op zich laat wachten, is voor de Goossens en Verhoek nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn. Cissé zou zaterdag in het oefenduel met AGOVV Apeldoorn in actie moeten kunnen komen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's