Blessure Varane vergroot defensieve problemen Real

Reacties

De spoeling in de defensie van Real Madrid wordt steeds dunner. Na Marcelo en Sergio Ramos is ook Raphaël Varane geblesseerd geraakt. De Franse verdediger hield een hamstringkwetsuur over aan het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk.

Blessure Varane vergroot defensieve problemen Real

Varane viel woensdag al na ruim een half uur uit. De 22-jarige mandekker zal waarschijnlijk drie tot vier weken aan de kant staan. De verwachting is dat alleen de laatste competitiewedstrijd van 2015 tegen Real Sociedad nog haalbaar is. Daardoor heeft trainer Rafael Benítez een probleem. Sergio Ramos keert mogelijk pas terug in het nieuwe jaar door een schouderblessure, terwijl Marcelo nog minstens twee weken aan de kant staat met een spierblessure.

Benítez heeft met Dani Carvajal, Danilo, Nacho Fernández en Pepe nog maar vier fitte verdedigers voor het competitieduel van zondag op bezoek bij Eibar, omdat ook Álvaro Arbeloa niet okselfris is. Dat komt slecht uit voor De Koninklijke, want de Madrileense defensie was de laatste weken niet bepaald waterdicht. Tegen Sevilla (2-3), Barcelona (0-4) en Shakhtar Donetsk (4-3) incasseerde Real gezamenlijk liefst tien doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.