Blessure Van der Struijk smet op oefensucces Vitesse

Ondanks een oefenzege op het Duitse SSV Jahn Regensburg (4-0) kreeg Vitesse een fikse tegenvaller te verwerken. Frank van der Struijk viel halverwege de eerste helft uit met een knieblessure.

Blessure Van der Struijk smet op oefensucces Vitesse

Hoewel nader onderzoek de ernst van het letsel moet aantonen, is de verwachting dat de verdediger zeker vier weken niet inzetbaar is. Daardoor mist hij de start van het seizoen tegen ADO Den Haag.

Over het resultaat kon trainer John van den Brom wel tevreden zijn. Vitesse kwam in de eerste helft via Gio Chanturia op voorsprong en nam na rust afstand van Jahn Regensburg. De Duitse derdeklasser, die woensdag Ajax nog op 0-0 hield, had geen antwoord op de treffers van Wilfried Bony, Alexander Büttner en Marcus Pedersen.

Stagiair Clayton Daniels maakte de negentig minuten vol. De Zuid-Afrikaanse verdediger, die eerder tevergeefs een poging deed een contract te verdienen bij Ajax, keert terug naar zijn geboorteland. Mogelijk maakt hij binnenkort zijn rentree in Arnhem. De technische leiding moet nog een beslissing nemen of Daniels een contract krijgt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's