Blessure Tiago werpt schaduw over succes Atlético

Reacties

Atlético Madrid is in het spoor gebleven van koploper Barcelona, al was de overwinning op Espanyol mager (1-0) en werd die overschaduwd door de blessure voor Tiago.

Blessure Tiago werpt schaduw over succes Atlético

Na de 4-0 zege van Barcelona op Real Sociedad was het aan Atlético om de achterstand weer op vier punten te brengen. Een fortuinlijke treffer van Antoine Griezmann (foto) – zijn poging ging via Enzo Roco in het doel van Espanyol – zette de Rojiblancos al na drie minuten op het juiste spoor.

Maar de bevrijdende tweede treffer liet op zich wachten. Espanyol-keeper Pau Sabata hield zijn doel verder schoon, waarbij hij ook de hulp kreeg van het aluminium. Zo kopte Diego Godín in het laatste kwartier tegen de paal. Ook Koke werd een goal onthouden door de paal. Van Espanyol had Atlético niets te duchten. De gasten uit Barcelona schoten geen enkele keer op het doel.

Maar de overwinning had voor Atlético ook een donkere kant. Tiago Mendes ging na minder dan een half uur per brancard en met een door pijn vertrokken gezicht van het veld. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Daar zou blijken dat hij door een breuk in zijn rechterscheenbeen maanden zal moeten toekijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.