Blessure Tadic lijkt ernstiger dan verwacht

Reacties

Southampton vreest voor een lange afwezigheid van Dusan Tadic. De Servische international moet mogelijk nog maanden revalideren van zijn liesblessure.

Blessure Tadic lijkt ernstiger dan verwacht

Tadic (26) ontbrak zaterdag al in de verloren wedstrijd tegen Sunderland (2-1) wegens liesklachten en manager Ronald Koeman gaf al aan dat hij de linkspoot pas weer in zijn selectie zou opnemen als hij honderd procent hersteld zou zijn. Dit om niets te forceren.

Volgens bronnen uit Servië neemt het herstel van Tadic geen weken, maar mogelijk zelfs maanden in beslag. Het seizoen, waarin Southampton zich in de laatste drie wedstrijden probeert te verzekeren van Europees voetbal, is dan sowieso voor hem voorbij.

Southampton staat in de Premier League een punt achter op nummer zes Tottenham Hotspur. En ook de huidige zevende plek volstaat voor een Europa League-ticket, mits Arsenal in de finale van de strijd om de FA Cup Aston Villa verslaat.

Southampton neemt het nog op tegen Leicester City (uit), Aston Villa (thuis) en Manchester City (uit). Tadic kwam dit seizoen tot 31 optredens, waarin hij vier keer scoorde en zeven assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.