Blessure streep door rekening Mexico en Chicharito

Reacties

De laatste oefenwedstrijd van Mexico voor de Gold Cup heeft de deelname van Javier Hernández aan het toernooi in Canada en Amerika op losse schroeven gezet.

Blessure streep door rekening Mexico en Chicharito

Hernández moest al na veertig minuten in Houston een einde maken aan het oefenduel met Honduras (0-0). Na een duel met Brayan Beckeles kwam de aanvaller ongelukkig terecht op zijn rechterschouder. Met een van pijn vertrokken gezicht stapte Chicharito van het veld.

De eerste berichten spreken van een gebroken sleutelbeen, waarmee een herstel van twee tot drie weken is gemoeid. Daarmee zou Hernández een streep moeten zetten door de groepsfase van het toernooi om de Gold Cup, dat voor Mexico op 10 juli begint met een wedstrijd tegen Cuba. De halve finales staan op het programma voor 26 juli.

Bondscoach Miguel Herrera wilde niet op de zaken vooruit lopen. 'We wachten wat de artsen te zeggen hebben.' De blessure komt Hernández ook slecht uit met het oog op zijn toekomst. De Mexicaan heeft na zijn terugkeer van Real Madrid weinig perspectieven bij Manchester United. De club van Louis van Gaal wil hem dan ook van de hand doen.   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.