Blessure Ruiz valt mee, Vujicevic weken buitenspel

De blessure die Bryan Ruiz vrijdag opliep in het oefenduel met WKE (5-0 zege) blijkt mee te vallen. Dat melden de Tukkers zaterdagavond op de clubwebsite. Ruiz lijkt het Champions Leauge-duel met het Roemeense FC Vaslui (dinsdag) te gaan halen, dit in tegenstelling tot Dario Vujicevic. De aanvaller is wel enkele weken uit de roulatie.

Blessure Ruiz valt mee, Vujicevic weken buitenspel

Ruiz kreeg in de oefenwedstrijd een knietje op zijn bovenbeen. De Costa Ricaan kampt daardoor met een lichte spierblessure. De medische staf houdt de kwetsuur van de aanvaller nauwlettend in de gaten, maar is gematigd positief.

De diagnose voor Vujicevic viel een stuk somberder uit. Ook hij raakte vrijdag geblesseerd tegen WKE. Een enkelbandkwetsuur zorgt ervoor dat Vujicevic enkele weken moet toekijken.

Dinsdag speelt Twente in Stadion Gelredome de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Vaslui. Denny Landzaat, die de wedstrijd tegen WKE moest missen vanwege een scheenbeenblessure, sluit maandag weer aan bij de selectie. Toch komen de wedstrijden tegen FC Vaslui en het duel met Ajax komende zaterdag om de Johan Cruijff Schaal te vroeg voor de middenvelder. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's