Blessure kost Sneijder trip met Inter naar Turkije

Wesley Sneijder is dinsdag niet inzetbaar voor Internazionale in de Champions League-wedstrijd tegen Trabzonspor. De middenvelder kampt met een dijbeenblessure.

Blessure kost Sneijder trip met Inter naar Turkije

Sneijder haakte zaterdag in de warming-up voor het competitieduel met Cagliari (2-1) geblesseerd af. Zijn vervanger Philippe Coutinho maakte een van de Milanese treffers. Onderzoek wees uit dat de Oranje-international een spierblessure in het dijbeen heeft opgelopen.

Vorige week nog kampte Sneijder in de aanloop naar de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Duitsland met een kuitblessure. Hij was wel van de partij in de vriendschappelijke interlands tegen de Zwitsers en de Duitsers. Sneijder wordt dit seizoen geplaagd door spierblessures. Hij speelde nog maar zes wedstrijden in de Serie A en kwam drie van de vier keer in actie in de Champions League.

Hoe lang Sneijder precies uit de roulatie is, is nog niet bekend. De reis naar Turkije moet hij in ieder geval aan zich voorbij laten gaan. Inter verloor eerder dit seizoen thuis nog met 0-1 van de Turken, maar leidt in groep B wel met negen punten uit vier wedstrijden. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's