Blessure Djourou vergroot defensieve zorgen Wenger

Arsenal-manager Arsène Wenger kampt met personele zorgen in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Villarreal. Johan Djourou is woensdag door blessureleed niet beschikbaar.

Blessure Djourou vergroot defensieve zorgen Wenger

Djourou hield zaterdag aan het competitieduel met Wigan Athletic een knieblessure over en meldde zich in de toch al volle ziekenboeg van Arsenal. Rugklachten weerhouden Gaël Clichy de komende weken van een optreden. Keeper Manuel Almunia is bovendien nog niet hersteld van enkelblessure, terwijl William Gallas dit seizoen niet meer in actie komt.

Tegen Villarreal neemt Mikael Silvestre waarschijnlijk de plaats in van Djourou. Voor Wenger is de terugkeer van Abou Diaby een welkome meevaller. De middenvelder was onlangs met een dijbeenblessure teruggekeerd van zijn verplichtingen met Frankrijk.

Arsenal heeft na het 1-1 gelijkspel bij Villarreal goede vooruitzichten voor het bereiken van de halve finale van de Champions League. 'Ik geloof in de overtuiging, de honger en de aanwezige kwaliteit', aldus Wenger. 'We hebben een nieuwe kans onze mentale krachten te laten zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen