Blanc neemt Zlatan, Di María en Van der Wiel mee

Reacties

Paris Saint-Germain kan zondag (21.00 uur) in de topper tegen AS Monaco voor het eerst beschikken over Angel di María. Ook Zlatan Ibrahimovic is klaar voor zijn rentree. Gregory van der Wiel zit eveneens bij de wedstrijdselectie.

Blanc neemt Zlatan, Di María en Van der Wiel mee

Van der Wiel is weer terug in de selectie van PSG nadat de rechtsback vorige week nog ontbrak. Officieel omdat hij niet wedstrijdfit was, maar het zou zijn gegaan om een disciplinaire straf.

Di María en Ibrahimovic misten de eerste drie competitieduels van PSG, maar trainden deze week volledig mee met de selectie van trainer Laurent Blanc. 'Ze kunnen spelen', vertelde de coach van de koploper van Frankrijk. 'Ze zitten in de wedstrijdselectie en zullen waarschijnlijk ook minuten maken. Of ze starten? Dat zien jullie morgen.'

De geruchten uit Italië dat Ibrahimovic nog vóór 31 augustus zal overstappen naar Juventus lijken daarmee uit de lucht gegrepen. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi wees de berichtgeving van Tuttosport vrijdag al van de hand door te stellen dat zijn club, die nu al vier punten meer heeft dan Monaco, klaar is op de transfermarkt.

Ook de toekomst van Ezequiel Lavezzi kwam vanmiddag ter sprake. De Argentijnse aanvaller staat in de belangstelling van Internazionale, maar heeft de clubleiding laten weten liever in Parijs te blijven om voor zijn kansen te strijden. Tot genoegen van Blanc. 'Lavezzi is een speler van PSG. Zolang hij in onze ploeg zit, reken ik op hem.'

De wens van Lavezzi om in Parc des Princes te blijven is met het oog op de topper tegen Monaco geen overbodige luxe. Javier Pastore ontbreekt immers door een kuitblessure. Voor de van Monaco overgekomen Kurzawa komt het weerzien met zijn oude ploeggenoten door een blessure eveneens te vroeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.