Bizar trainersrecord voor De Graafschap

Reacties

De problemen bij De Graafschap zijn allerminst achter de rug met het vertrek van Jan Vreman. Sterker nog, De Superboeren gaan een bizar trainersrecord vestigen met vier verschillende trainers in vier duels op rij.

Bizar trainersrecord voor De Graafschap

De Graafschap nam afgelopen zondag afscheid van Vreman, die twee dagen na de ontluisterende nederlaag tegen FC Oss (3-5) aan de kant werd gezet. Henk de Jong is gehaald als opvolger maar begint pas op 1 januari aan zijn klus in Doetinchem.

Jan Oosterhuis was aangewezen om de laatste twee duels van 2016 voor zijn rekening te nemen. Maar de assistent haalde vrijdag het einde van de wedstrijd tegen MVV Maastricht (2-0 verlies) niet. Na commentaar op de leiding werd hij door scheidsrechter Jeroen Manschot naar de tribune gestuurd.

Oosterhuis wacht een schorsing, zodat het volgende week tegen Almere City FC daarom de beurt is aan trainer nummer drie. Dennis te Braak zit dan als eindverantwoordelijke op de bank van De Graafschap, voordat De Jong op 13 januari de interim-krachten aflost en debuteert als trainer van De Superboeren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.