Bittere pil voor geblesseerde Dijkhuizen: geen Feyenoord

Reacties

Roda JC Kerkrade moet het de komende weken stellen zonder rechtsachter Henk Dijkhuizen. De 21-jarige verdediger laat aan Voetbal International weten dat hij enkele weken uit de roulatie is met een hamstringblessure.

Bittere pil voor geblesseerde Dijkhuizen: geen Feyenoord

Uit de MRI-scan is gebleken dat het om een verrekking in de hamstring gaat. Naar verluidt kan trainer Jon Dahl Tomasson twee tot drie weken geen beroep doen op Dijkhuizen (rechts op de foto met Guus Hupperts). De talentvolle verdediger moet onder meer het duel van volgende week dinsdag met Feyenoord missen. Een bittere pil.

'Ik baal als een stekker. Dat ik die wedstrijd moet missen is een enorme teleurstelling voor mij', aldus Dijkhuizen, die jaren in de jeugd van Feyenoord speelde. Ondanks de deceptie richt de geboren Hagenaar zich op een spoedig herstel. 'Over twee weken hoop ik weer op het veld te staan.'

Dijkhuizen liep de kwetsuur afgelopen weekend op in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-0 overwinning). Komende zaterdag moeten de Limburgers op bezoek bij PEC Zwolle. (Jarno Verweij)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.