Bijrol voor Janssen op frustrerende avond Tottenham

Reacties

Anderhalve week na het 2-2 gelijkspel tegen Manchester City heeft Tottenham Hotspur opnieuw punten gemorst in de Premier League. Hekkensluiter Sunderland bleek te taai: 0-0. Vincent Janssen kon als invaller het verschil ook niet maken op de frustrerende avond voor Spurs.

Bijrol voor Janssen op frustrerende avond Tottenham

Na de ontsnapping van afgelopen zaterdag in het FA Cup-toernooi tegen Wycombe Wanderers bracht manager Mauricio Pochettino in het Stadium of Light weer zijn sterkste elftal in het veld – dus met Harry Kane in de spits en Janssen op de bank – al behield Michel Vorm zijn plek onder de lat omdat eerste keus Hugo Lloris ziek was.

Spurs had op bezoek bij Sunderland echter de grootste moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. De hekkensluiter bood goed weerstand en kwam via het spitsenkoppel Jermain Defoe en Fabio Borini af en toe ook in de buurt van Vorm, maar de Nederlandse doelman hield zijn doel schoon tijdens zijn eerste Premier League-optreden sinds eind augustus.

Tottenham probeerde de druk na rust op te voeren, maar zonder de aan Crystal Palace verkochte Patrick van Aanholt hield de ploeg van David Moyes stand. Het inbrengen van Janssen enkele minuten voor tijd - zijn eerste competitieminuten sinds 1 januari - bood in tegenstelling tot afgelopen zaterdag geen soelaas. Daardoor komt Spurs in punten slechts gelijk met nummer twee Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.