Bijker denkt na over toekomst bij Heerenveen

Reacties

Lucas Bijker gaat tijdens de interlandperiode nadenken over zijn toekomst bij SC Heerenveen. De club wil graag met hem verder.

Bijker denkt na over toekomst bij Heerenveen

De 24-jarige linksback heeft een aflopend contract met daarin een optie voor een extra jaar. Die optie kan Heerenveen tot 1 april lichten, maar ook een contractverlenging voor de langere termijn behoort tot de mogelijkheden.

'De gesprekken tussen mij en de club zijn gaande', aldus Bijker. 'Heerenveen heeft tot 1 april om mijn optie te lichten, het zou ook kunnen dat ik nog langer blijf. Er komt nu een interlandperiode aan, dus dat is een mooi moment om daarmee bezig te gaan en over na te denken.' Bijker is bezig aan zijn tweede seizoen bij Heerenveen, waar hij deze jaargang slechts een duel miste. De in São Paulo geboren verdediger kwam eerder enkele seizoenen uit voor SC Cambuur.

Bijker spreekt zich in de nieuwe VI kritisch uit over de prestaties van Heerenveen, dat door slechts een zege in zijn laatste acht duels gekelderd is op de ranglijst. 'We moeten rekening gaan houden met de ploegen die onder ons staan. Ik ben ervan overtuigd dat wij goed genoeg zijn om de play-offs te halen, maar het gat wordt steeds kleiner. Als je naar ons team kijkt, vind ik dat we hoger horen te eindigen dan waar wij nu staan. Maar dat moeten we nu ook een keer gaan koppelen aan resultaten, anders gaan we de play-offs niet halen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.