Bij Willem II rollen voorlopig geen koppen

Reacties

Willem II gaat voorlopig door met de huidige samenstelling van directie, bestuur en technische staf. Dat blijkt uit het, volgens de Tilburgse club, 'constructieve gesprek' dat woensdag is gevoerd tussen de partijen.

Bij Willem II rollen voorlopig geen koppen

Bij Willem II is tweespalt ontstaan tussen het technische kader en de directie. De technische leiding onder aanvoering van coach Jurgen Streppel en technisch directeur Carlos Aalbers zien de selectie in de winterstop het liefst nog versterkt worden om de kans groter te maken dat Willem II in de Eredivisie blijft, terwijl de directie onder leiding van algemeen directeur Berry van Gool de hand liever op de knip houdt. Hij en zijn bestuur willen eerst de nog openstaande schulden van de Tricolores wegwerken.

Feitelijk is deze tweespalt al veel langer gaande. Het is een publiek geheim dat Van Gool en  Streppel een moeizame werkrelatie hebben met elkaar. Al weigeren beiden dit naar buiten toe uit te spreken. En dat zit ‘m met name in de visie op de toekomst, waarin de coach zich op het standpunt stelt dat kapitaal op het veld hoort te staan.

Woensdagavond tijdens het overleg in Tilburg, is de afspraak gemaakt dat voorlopig de focus komt te liggen op het sportieve belang en dat er over en weer niet met modder naar elkaar gegooid wordt. Zondag wacht voor Willem II immers de belangrijke wedstrijd tegen Cambuur, terwijl in 2015 ook nog wedstrijden tegen ADO Den Haag en Roda JC op het programma staan voor de Tricolores.

In de winterstop wordt bekeken hoe de vlag er tegen die tijd bij hangt. Maar voorlopig lijkt aan de voor Willem II-begrippen onrustige periode even een eind te zijn gekomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.