Bij PSV overbodige Tyton in gesprek met Stuttgart

Reacties

VfB Stuttgart is in de markt om PSV en Przemyslaw Tyton van elkaar te verlossen. De Duitse club denkt aan de Poolse doelman na het afscheid van Sven Ulreich.

Bij PSV overbodige Tyton in gesprek met Stuttgart

Makelaarskantoor SEG is op dit moment namens de goalie in onderhandeling met de Duitse club. PSV is officieel nog niet benaderd, maar SEG kent de voorwaarden waaronder de keeper mag vertrekken.

Stuttgart speelt zo in op het vertrek van zijn keeper. Ulreich verhuist deze zomer naar Bayern München, dat zich daarmee op zijn beurt alvast voorbereidt op het afscheid van Pepe Reina. Voor de vacature in Stuttgart is Tyton in beeld. Die Schwaben moeten daartoe in gesprek met PSV, waar de Poolse goalie nog een jaar onder contract staat.

Tyton kwam in 2011 als huurling naar Eindhoven, waar hij een jaar later een contract voor vier jaar tekende. Maar de perspectieven veranderden kort daarna in negatieve zin. De Poolse doelman heeft geen toekomst meer bij PSV en werd afgelopen seizoen verhuurd aan Elche. De Eindhovense landskampioen heeft voor komend seizoen de beschikking over de keepers Jeroen Zoet, Remko Pasveer en aankoop Luuk Koopmans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.