'Bielsa kan gaan bouwen aan het project van Marseille'

Reacties

Hoewel de handtekeningen nog ontbreken onder het contract zal Marcelo Bielsa (48) vanaf komend seizoen de trainer zijn van Olympique Marseille. Dat heeft de huidige coach, José Anigo, aangegeven in de Franse pers.

'Bielsa kan gaan bouwen aan het project van Marseille'

Anigo neemt momenteel de honneurs waar bij de nummer zes van Frankrijk. Hij werd naar voren geschoven na het ontslag van Elie Baup.

Dat de 58-jarige Argentijn in beeld was, was al langer duidelijk. Nu heeft Anigo zich positief uitgesproken over de komst van El Loco. 'Deze man is een geweldige trainer. Een tacticus en hij kan bouwen aan een team, aan het project van Marseille.'

Bielsa zit sinds afgelopen zomer, toen hij vertrok bij Athletic de Bilbao, zonder club. Voor zijn periode in het Baskenland was hij als trainer actief voor Newell's Old Boys (Arg), Atlas (Mex), América (Mex), Vélez Sarsfield (Arg), Espanyol (Spa), Chili en Argentinië (als bondscoach) en dus Bilbao.

Hoewel Marseille de komst van Bielsa nog niet heeft bevestigd, is de verwachting dat daar niet lang op gewacht hoeft te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.