Bielsa gaat op koffie zitten, Redknapp fileert Taarabt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bielsa gaat op koffie zitten, Redknapp fileert Taarabt

'Ik zag hem laatst spelen in een wedstrijd van de reserves. Ik had nog meer kunnen rennen dan hij..'
• Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp was woedend over het gebrekkige arbeidsethos van middenvelder Adel Taarabt, die niet tot de wedstrijdselectie behoort. 'Hij is niet fit genoeg om een voetbalwedstrijd te spelen. Ik kan niet iemand blijven beschermen die niet wil lopen, niet wil trainen en veel te zwaar is.' Ter verduidelijking: dat is omgerekend zo'n achttien kilo...

• Olympique Marseille-trainer Marcelo Bielsa volgt zijn teams altijd gehurkt vanaf de kant, maar daar blijkt een risico aan te zitten. De Argentijnse oefenmeester gaat namelijk bovenop zijn warme koffie zitten.

• In onderstaand filmpje haalt Mario Balotelli uit van afstand. De Italiaanse spits heeft zijn vizier echter niet bepaald op scherp staan..

• Tot zaterdagavond had Elvis Manu nog niet gescoord in de Eredivisie namens Feyenoord en dat leverde de aanvaller in de kleedkamer regelmatig pesterijen op in de kleedkamer. 'De jongens zeiden voor de wedstrijd: "allemaal leuk dat scoren in de Europa League, maar ga je in de competitie ook nog doelpunten maken?" Dus ik zei dat dat tegen Heracles ging gebeuren. En ik maak er twee, dus dat is lekker.' Met name Karim El Ahmadi drukte Manu regelmatig met de neus op de feiten en dat heeft de middenvelder geweten. 'Ik zoek hem zo wel even op', lachte Manu zijn tanden bloot. (FOX Sports)

• Omdat ze zo lekker waren hieronder de twee doelpunten die Wesley Sneijder zaterdag namens Galatarasay maakte tegen aartsrivaal Fenerbahçe. De dertigjarige middenvelder heeft zijn salaris nét op tijd binnen gehad...

'Ik denk dat het niet mogelijk is om beter te presteren dan Cristiano Ronaldo'
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti is vol lof over Ronaldo, die dit seizoen al vijftien keer scoorde. 'Wat hij doet, is onmogelijk.'

• In het seizoen 2010/2011 was de Spanjaard Albert Ferrer een aantal maanden trainer bij Vitesse en toen maakte hij een onuitwisbare indruk. Niet vanwege zijn bijzondere prestaties, maar doordat hij zich presenteerde als rasoptimist. Zelfs na grote nederlagen kon Ferrer in geuren en kleuren vertellen dat hij had genoten bij de bank.

Inmiddels is hij oefenmeester bij Córdoba, waar hij na acht duels nog op zijn eerste zege van het seizoen wacht. Ferrer laat zijn humeur door de matige prestaties niet bederven. 'Ik vrees niet voor mijn baan. We gaan stappen voorwaarts maken en ik blijf tot het einde bij mijn spelers. Dit was niet onze slechtste wedstrijd', spreekt hij na de 2-1 nederlaag tegen Málaga.

'Niemand wandelt zomaar terug in mijn elftal, je moet jezelf bewijzen op de training.'
Als aanvoerder Wayne Rooney dacht dat hij na zijn schorsing zomaar weer terug kon keren in het team van manager Louis van Gaal, dan heeft hij het fout. Van Gaal waarschuwde de aanvaller van Manchester United voor een plaats op de bank. 'Ik stel niet de spelers op met de grootste naam, maar diegenen die het beste zijn voor het elftal.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.