Biabiany: jaar na dato naar Inter in plaats van AC Milan

Reacties

Jonathan Biabiany heeft een vierjarig contract ondertekend bij Internazionale. Daarmee krijgt de loopbaan van de 27-jarige Franse vleugelspits een saillant vervolg.

Biabiany: jaar na dato naar Inter in plaats van AC Milan

Precies een jaar geleden leek hij immers op weg naar AC Milan, waar hij uiteindelijk vanwege hartproblemen niet door de medische keuring kwam. Omdat de overgang vanwege die hartritmestoornissen afketste keerde hij terug bij het toen noodlijdende en inmiddels failliete Parma, waar hij uiteindelijk begin april zijn contract liet ontbinden en afzag van het achterstallige salaris.

Biabiany kwam afgelopen seizoen namens Parma alleen uit in de eerste competitiewedstrijd. Sinds 31 augustus en de perikelen rond zijn gezondheid speelde hij geen enkel duel meer.

Inmiddels is hij weer fit genoeg om te spelen. Met zijn contract bij Inter is de cirkel rond voor de Fransman. Biabiany is immers afkomstig uit de jeugdopleiding van de Nerazzurri, die hem destijds verhuurden aan Chievo Verona, Modena en Parma. Later zou hij behalve diverse periodes bij Parma ook nog onder contract staan bij Sampdoria.

'Het doet me goed weer thuis te zijn; een vierjarig contract is geweldig', aldus Biabiany in zijn eerste reactie. 'Maar het belangrijkste is dat ik weer gezond ben. De rest zien we vanzelf wel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.