media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Bezoekers VI.nl zetten Van Rhijn en De Guzman in basis

Bezoekers VI.nl zetten Van Rhijn en De Guzman in basis

De bezoekers van VI.nl kunnen zich grotendeels in de keuze van bondscoach Louis van Gaal vinden. De bondscoach maakte dinsdagmiddag al zijn opstelling bekend; de meest verrassende namen zijn Daley Blind en Ola John, die voor Oranje hun debuut kunnen maken in de oefenwedstrijd tegen Italië.

Ruim dertigduizend bezoekers brachten hun stem uit in onze VI-poll waarbij we vroegen naar de favoriete opstelling. Behalve Daryl Janmaat, Jordy Clasie en Stefan de Vrij strookt de opstelling van het merendeel van de VI-bezoekers met die van Van Gaal. De meeste stemmen van de bezoekers als vervangers van Janmaat, Clasie en De Vrij gingen naar respectievelijk Ricardo van Rhijn, Jonathan De Guzman en Ron Vlaar.

Bruno Martins Indi behoort inmiddels tot een stabiele factor van Oranje en zo denkt het merendeel van de bezoekers er ook over. Liefst 91 procent kiest voor de Feyenoorder in het hart van de verdediging. Toch is de onbetwiste nummer één Robin van Persie. 98 procent (!) koos voor de aanvaller van Manchester United in de spits.Laatste nieuws