Bewust of niet: Nottingham Forest-speler maakt wereldgoal

Reacties
Bewust of niet: Nottingham Forest-speler maakt wereldgoal
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor Jack Colback gaat de wedstrijd tegen West Bromwich Albion van maandagavond de boeken in als een zeer speciale. De middenvelder van Nottingham Forest maakte in de extra tijd van de eerste helft een fabuleuze goal, al zullen er twijfels zijn of het zijn bedoeling was.

Nottingham Forest
Nottingham Forest
4 - 0
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion

Forest beleefde in het Championship een eenvoudige avond tegen West Brom, waar Daniel Furlong al na ruim een kwartier zijn tweede gele kaart pakte. Brennan Johnson zorgde vanaf elf meter voor 1-0, waarna Ryan Yates de tweede goal maakte.

Vlak voor rust kreeg Colback het publiek op de banken. Johnson speelde hem aan op de linkerflank, waarna de middenvelder de bal uit een volley direct richting doel schoot. Hij leek te gaan voor een voorzet, maar de bal vloog op prachtige wijze in het doel. Keeper David Button had geen antwoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nottingham Forest
Meer over Nottingham Forest
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.