Bevlogen Klopp: 'We moeten rennen, vechten en schieten'

Reacties

Manager Jürgen Klopp wil een Liverpool met vechtlust zien. De opvolger van de onlangs ontslagen Brendan Rodgers blikte op een persconferentie vooruit op zijn vuurdoop in de Premier League.

Bevlogen Klopp: 'We moeten rennen, vechten en schieten'

Afgaande op de woorden van de voormalige trainer van Borussia Dortmund heeft Klopp ook in de Premier League een dynamische speelstijl voor ogen. 'We moeten als een team aanvallen en verdedigen. We moeten rennen, vechten en schieten', aldus de Duitse manager.

Na enkele trainingen bij zijn nieuwe club wacht zaterdag de eerste competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Klopp blijft nuchter onder de hoge druk. 'We moeten niet aan de verwachtingen van de buitenwereld denken. Het belangrijkste is om zo veel en lang mogelijk te trainen.'

De eerste trainingsessies bij The Reds bezorgden Klopp een voldaan gevoel. 'We hebben goede trainingen achter de rug. De jongens willen graag en begrijpen wat ik wil. Het zou beter zijn als we langer met elkaar samen hadden gewerkt, maar het is geen probleem', aldus de Duitser, die zaterdag op White Hart Lane zeer waarschijnlijk nog niet over de geblesseerde Roberto Firmino en Christian Benteke kan beschikken.

De na de wedstrijd tegen stadgenoot Everton (1-1) ontslagen Rodgers liet Liverpool achter als nummer tien van de Premier League. In de Europa League staat de Engelse grootmacht met twee punten na twee wedstrijden tweede in Groep B.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.