Beugelsdijk over solo: 'Die overtreding kwam goed uit'

Reacties

De soloactie waarmee Tom Beugelsdijk donderdagavond vriend en vijand verraste, kwam voor de ADO Den Haag-verdediger zelf niet uit de lucht vallen. Hij scoorde eerder in het duel, maar kon niet voorkomen dat AZ met 2-1 won.

Beugelsdijk over solo: 'Die overtreding kwam goed uit'

Een ongebruikelijk beeld een kwartier voor tijd in Den Haag: centrumverdediger Beugelsdijk die solerend richting het AZ-doel stormt. Na een pirouette waarmee hij twee AZ'ers het bos in stuurt, volgt een overtreding van Ron Vlaar op de rand van het strafschopgebied. 'Dat kwam goed uit, want ik zag het niet zitten die actie nog verder voort te zetten. Je mag me wel met Messi vergelijken. Nee, het was een mooie actie', aldus de mandekker tegen de NOS.

Beugelsdijk maakt eerder in de wedstrijd de 1-1, maar voor veel blijdschap lijkt dat niet te zorgen bij de doelpuntenmaker. 'Ik baalde nog van de eerste tegengoal. Dat had ik anders op moeten lossen. Ik was geïrriteerd. Dit was een goedmakertje.'

Play-offs zijn uit zicht voor ADO, maar Beugelsdijk mikt nog op twee zeges in de laatste twee speelronden om het seizoen in stijl af te sluiten. De bestuurlijke onrust maakt het niet makkelijker voor de spelersgroep. 'Wij als team moeten nog voor zes punten gaan. Dan mogen we ondanks alles toch tevreden zijn over het seizoen.' ADO gaat allereerst op bezoek bij Heracles Almelo. 'Daar laat ik mijn acties weer zien', sluit Beugelsdijk met een knipoog af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.