Bestrafte Henrique vervangt Beerens bij Heerenveen

Roy Beerens moet de uitwedstrijd in de Europa League van SC Heerenveen tegen Hertha BSC naar alle waarschijnlijkheid aan zich voorbij laten gaan. Paulo Henrique en Mika Väyrynen gaan wel mee naar Berlijn.

Bestrafte Henrique vervangt Beerens bij Heerenveen

Beerens wordt nog steeds gehinderd door een liesblessure. De 21-jarige aanvaller kreeg dinsdag een ontstekingsremmer toegediend. De kans is echter zeer klein dat hij in actie kan komen tegen Hertha BSC.

Paulo Henrique is weer in genade aangenomen door trainer Jan de Jonge. De twintigjarige aanvaller keerde later dan afgesproken terug uit Brazilië, waar hij verbleef vanwege trieste familieomstandigheden. Hij miste om die reden de competitiewedstrijd tegen PSV en kreeg een flinke boete opgelegd.

Väyrynen gaat wel mee naar Berlijn, maar zal nog niet in actie komen. De Fin is in de laatste fase van zijn revalidatieperiode aanbeland. Hij kampte met een ernstige knieblessure. 'Het is belangrijk voor Mika om goed te trainen en contact met de groep te houden', verklaart De Jonge waarom de nog niet geheel fitte Väyrynen meereist naar Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen