Besiktas-aanvaller Töre neergeschoten

Reacties

Gökhan Töre van Besiktas is zondagavond neergeschoten in het nachtleven van Istanbul. Volgens de Turkse topclub raakte de aanvaller verzeild in een kogelregen.

Besiktas-aanvaller Töre neergeschoten

Een van die kogels doorboorde de schouder van Töre (links op de foto). De 22-jarige dribbelaar is direct overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan de schotwond. Vijf andere omstanders raakten ook gewond tijdens de schietpartij, waarvan de aanleiding nog onduidelijk is. Besiktas stelt dat Töre, die in het gezelschap was van enkele ploeggenoten, niets met het conflict te maken had.

Töre speelt sinds dit seizoen voor Besiktas, waarvoor hij in 26 competitieduels driemaal trefzeker was. De negentienvoudig international van Turkije kwam in het verleden uit voor Hamburger SV en Rubin Kazan.

Zondagavond speelde Töre met Besiktas gelijk tegen het Fenerbahçe (1-1) van Dirk Kuijt, waardoor die laatste club nog een punt nodig heeft voor de Turkse landstitel. Besiktas (55 punten uit dertig duels) is met Galatasaray (53 punten) verwikkeld in de strijd om plek twee, die vanwege de Europese uitsluiting van Fenerbahçe recht geeft op directe plaatsing voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.