Besiktas-debuut Lens valt ondanks goal Babel in het water

Jeremain Lens heeft zijn debuut voor Besiktas niet kunnen opluisteren met een zege. Een treffer van Ryan Babel was niet de voorbode van een mooie avond. Het werd 2-2 tegen Kasimpasa.

Babel gaf Besiktas vrijdag een vliegende start op bezoek bij Kasimpasa, dat door toedoen van de aanvaller al na zeven minuten tegen een achterstand aankeek. Na de gelijkmaker van Markus Neumayr halverwege de eerste helft bracht Anderson Talisca de Turkse kampioen opnieuw op voorsprong.

In de 74ste minuut achtte trainer Senol Günes de tijd rijp voor de entree van Lens. Maar de van Sunderland gehuurde aanvaller, die net als Babel is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje, stapte niet met een zege van het veld. De Egyptische aanvaller Trezeguet verpestte het debuut van Lens bij Besiktas, dat daarmee in de tweede speelronde het eerste puntenverlies leed.