Bescheiden doel PSV-opponent Estoril: één duel winnen

Reacties

PSV ontvangt donderdagavond met Estoril een weinig bekende en aansprekende tegenstander in de groepsfase van de Europa League. De doelstelling van de Portugese club is navenant.

Bescheiden doel PSV-opponent Estoril: één duel winnen

In een groep met behalve PSV ook nog Panathinaikos en Dinamo Moskou geldt Estoril als underdog, erkent trainer José Couceiro. Zijn doelstelling voor de Europese campagne is dan ook bescheiden: 'We willen één wedstrijd winnen. Dat zou voor Estoril historisch zijn.' De club nam vorig seizoen voor het eerst deel aan een Europees hoofdtoernooi, maar bleef toen in een groep met Sevilla, SC Freiburg en Slovan Liberec zonder zege. Wel speelde de club destijds driemaal gelijk.

'PSV is de favoriet, maar wij zijn niet kansloos', blikt de coach vooruit op het duel van morgenavond 19.00 uur. 'We zullen op dezelfde manier spelen als we altijd doen: 4-3-3 en op zoek naar de aanval. Natuurlijk hebben we respect voor PSV en zien we die ploeg als de favoriet. Alleen al gezien de Europese historie van de club, maar wij zijn gemotiveerd en op voorhand niet bang.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.