Beroving tijdens wedstrijd, NAC test met kunstmest

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Beroving tijdens wedstrijd, NAC test met kunstmest

• In Ecuador is tijdens de wedstrijd tussen Deportivo Quito en El Nacional een groot deel van het stadion leeggeroofd. Inbrekers hebben voor zo'n 25 duizend euro aan spullen buitgemaakt. Zo ontvreemdden ze onder meer computers, mobiele telefoons, kleding en vloeibaar zilver van de medische staf. Tijdens de inbraak namen de overvallers rustig de tijd, zóveel zelfs dat ze het diner dat voor de ploegen klaar stond, hebben opgegeten. Enige troost: thuisploeg Deportivo won de wedstrijd met 1-0.

NAC Breda gaat de veiligheid van de hoofdtribune vrijdagmiddag testen met kunstmest. De 1.500 zakken van 25 kilo per stuk worden op de tribune geplaatst. Deze test moet uitwijzen of het stadion veilig genoeg is voor het duel van zaterdag tussen NAC en Heracles Almelo. Mocht dit niet zo zijn dan kan de wedstrijd worden verplaatst naar een andere datum of worden gespeeld zonder publiek op de betreffende tribune.

• Twee weken geleden kreeg Wesley Sneijder felle kritiek na het plaatsen van een messenreclame. Dit deed hij op de dag dat het exact vijftien jaar geleden was dat er twee Leeds United-supporters waren neergestoken. Dit gebeurde voorafgaand aan een UEFA Cup-duel tussen de huidige club van Sneijder, Galatasaray, en Leeds. De International bood gelijk zijn excuses aan en verwijderde het bericht. Gisteravond zette de Nederlander wederom een messenreclame online.

• Veel middelbare scholieren proberen op zo ludiek mogelijke wijze op het eindexamengala te verschijnen, maar Bobbi van Gastel zal op haar school ongetwijfeld de show hebben gestolen. De dochter van Jean-Paul, assistent-trainer van Feyenoord, werd donderdagavond namelijk gebracht door de gloednieuwe spelersbus van de Rotterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.