Berghuis rondt transfer af naar bedrijvig Watford

Reacties

Watford heeft Steven Berghuis voor vier jaar vastgelegd. De 23-jarige aanvaller komt voor naar verluidt 6,5 miljoen euro over van AZ.

Berghuis rondt transfer af naar bedrijvig Watford

Daarmee doen de Alkmaarders financieel gezien opnieuw goede zaken, want eerder deze transferperiode verhuisde Nemanja Gudelj voor zo'n zes miljoen euro naar Ajax. Berghuis speelde sinds de zomer van 2012 voor AZ. Afgelopen seizoen brak hij door met elf doelpunten en zes assists in 25 officiële wedstrijden.

De voormalige FC Twente-aanvaller werd door toenmalig bondscoach Guus Hiddink ook geselecteerd voor de interlands vorige maand tegen de Verenigde Staten (vriendschappelijk) en Letland (EK-kwalificatie), maar tot een debuut in het Nederlands elftal kwam het nog niet voor Berghuis.

Donderdag meldde AZ dat er een akkoord was bereikt met Watford over de transfer, waarna Berghuis alleen nog persoonlijk rond moest komen. Bij de naar de Premier League gepromoveerde club is hij al de tiende versterking van deze transferperiode. Alleen voor Étienne Capoue (Tottenham Hotspur) en José Manuel Jurado (Spartak Moskou) werd meer betaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.