Berg lost Van Nistelrooy af in HSV-ziekenboeg

Ruud van Nistelrooy is beschikbaar, maar HSV-trainer Bruno Labbadia kiest mogelijk voor een andere Nederlandse oplossing om de afwezigheid van Marcus Berg op te vangen.

Berg lost Van Nistelrooy af in HSV-ziekenboeg

Het harde werken met conditietrainer Markus Günther wierp zijn vruchten af. Na twee weken afwezigheid keert Van Nistelrooy terug in de wedstrijdselectie van Hamburger SV. De spits heeft geen last meer van een verharding in een bovenbeenspier, die hem de laatste weken parten speelde.

Van Nistelrooy begint zaterdag tegen Hertha BSC waarschijnlijk op de bank. Trainer Bruno Labbadia overweegt de absentie van de grieperige Marcus Berg op te vangen door Oranje-international Eljero Elia in de spits te posteren naast Mladen Petric, al is een basisplaats voor Van Nistelrooy ook nog mogelijk. 'Hij is altijd een optie', aldus Labbadia.

De HSV-trainer heeft meer keuze door het leeglopen van de ziekenboeg. Naast Van Nistelrooy hebben Marcell Jansen (griep), Frank Rost (elleboog) en Zé Roberto (griep) hun fysieke problemen achter zich gelaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen