Beoogde versterking Babel ziet Besiktas winnen

Reacties

De overstap van Ryan Babel naar Besiktas lijkt niet ver weg meer. De dertigjarige aanvaller was een van de aandachtige toeschouwers bij de thuiswedstrijd van de Turkse topclub tegen Gaziantepspor, dat met 1-0 werd verslagen.

Beoogde versterking Babel ziet Besiktas winnen

Babel is vanaf begin januari transfervrij nadat hij besloot zijn halfjaarcontract bij Deportivo La Coruña niet te verlengen. Toen was er al sprake van Turkse interesse. 'Ik moet nog met mijn zaakwaarnemer spreken. Er ligt een aanbieding van Besiktas en nog twee andere clubs. Daar moet ik me nog over buigen', zei de voormalige speler van onder meer Ajax en Liverpool onlangs nog tegen Marca.

Met zijn aanwezigheid in de Vodafone Arena heeft Babel de geruchtenstroom over een rentree in Turkse competitie weer een flinke impuls gegeven. De 42-voudig international stond tussen 2013 en 2015 onder contract bij Kasimpasa.

Hutchinson
Besiktas won zijn laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar dankzij een goal van Vincent Aboubakar. De spits krulde de bal in de 41ste minuut in de verre hoek op aangeven van ex-PSV'er Atiba Hutchinson. De in Zaandam geboren Turk Oguzhan Özyakup miste in de slotfase een strafschop, maar die misser bleek niet fataal.

Door de zege is de achterstand van Besiktas op koploper Istanbul Basaksehir weer wat kleiner geworden. Het verschil tussen de nummer één en twee in de Süper Lig bedraagt één punt. Istanbul Basaksehir speelde eerder deze zaterdag met 1-1 gelijk tegen Adanaspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.