Bent schiet Tottenham Hotspur ruim langs Dinamo Zagreb

Ook in de UEFA Cup zet Tottenham Hotspur zijn goede reeks sinds de aanstelling van Harry Redknapp voort. The Spurs wonnen dankzij Darren Bent met ruime cijfers van Dinamo Zagreb: 4-0.

Bent schiet Tottenham Hotspur ruim langs Dinamo Zagreb

Bent was met drie treffers de man van de wedstrijd. De 24-jarige spits opende na een half uur de score, nadat een voorzet van Luka Modric vanaf de linkerkant was gemist door Tom Huddlestone. Twee minuten later verdubbelde Bent de score, door een pass van Huddlestone binnen te glijden.

Na een uur spelen was het Huddlestone zelf die de 3-0 binnenschoot. Uit een hoekschop van David Bentley volleerde de jonge middenvelder van grote afstand de bal in het doel. Tien minuten daarna maakte Bent zijn hattrick compleet. Opnieuw op aangeven van Huddlestone schoot hij zijn derde van de avond binnen.

Door deze overwinning stijgt Tottenham Hotspur naar de tweede plaats. Net als Dinamo Zagreb heeft de club uit Londen drie punten uit twee wedstrijden en moet het alleen Udinese voor zich dulden met zes uit twee. NEC en Spartak Moskou hebben beide nog geen punt na één wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen