Benítez wil dat PSV-target De Jong eerst fit wordt

Reacties

Rafael Benítez vindt het nog te vroeg om Siem de Jong te laten vertrekken bij Newcastle United. De manager van de Engelse club wil dat de door PSV begeerde middenvelder eerst helemaal fit wordt.

Benítez wil dat PSV-target De Jong eerst fit wordt

De Jong is een van de opties om het middenveld van PSV te versterken. Ook Bart Ramselaar (FC Utrecht), Andreas Pereira (Manchester United) en Oleksandr Zinchenko (Manchester City) staan op het lijstje van technisch manager Marcel Brands. Als PSV De Jong, wiens broer Luuk aanvoerder is in Eindhoven, wil aantrekken, moet het echter nog even geduld hebben.

'Of we bereid zijn hem te verhuren? Dat hangt van een aantal zaken af. Hij moet eerst helemaal fit worden. Ik twijfel niet aan zijn kwaliteiten. Hij is een speler die ons in sommige wedstrijden enorm kan helpen met zijn kwaliteiten en ervaring, maar we hebben meer spelers zoals hij. We hebben erg veel spelers op dit moment. Ik wil genoeg spelers hebben, maar niet te veel', aldus Benítez in The Chronicle.

De 27-jarige De Jong heeft nog zeker een week nodig om helemaal fit te worden. 'Hij heeft de looptraining hervat. Het gaat goed, maar hij traint nog niet mee met de groep. Dat duurt nog wel een week, denk ik', besluit Benítez.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.