Benítez gooit deur dicht voor transfer Ramos

Reacties

Louis van Gaal kan de komst van Sergio Ramos beter uit zijn hoofd zetten. Dat zei Real Madrid-trainer Rafael Benítez tijdens een persconferentie.

Benítez gooit deur dicht voor transfer Ramos

Manchester United trekt al de hele zomer aan Ramos, die ontevreden is bij Real Madrid vanwege het in zijn ogen te lage salaris dat de club hem aanbood. De Koninklijke werkt echter onder geen beding mee aan het vertrek van de 29-jarige centrale verdediger.

'Sergio blijft. Hij is onze aanvoerder en is een sleutelspeler', aldus Benítez. 'Ik heb veel respect voor Louis van Gaal, maar voor mij staat het met honderd procent zekerheid vast dat Ramos bij ons blijft. Zo staat de club er ook in.' De 128-voudig international staat sinds 2005 onder contract bij Real Madrid en heeft nog een contract tot medio 2017.

Volgens de Spaanse krant El Confidencial staan de uitspraken van Benítez in verband tot de zorgen die hij heeft over Raphaël Varane. De 22-jarige mandekker wordt geplaagd door chronische knieklachten en is daarom niet in staat wekelijks te voetballen. Het aanblijven van Ramos is daarom des te essentiëler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.