Benítez baalt van doorgeslagen passie Janmaat

Reacties

Rafael Benítez baalt van de absentie van Daryl Janmaat, die een tijdens een woede-uitbarsting twee vingers brak. De Newcastle United-manager hoopt de rechtsback volgende week weer tot zijn beschikking te hebben.

Benítez baalt van doorgeslagen passie Janmaat

Janmaat liep twee gebroken vingers op na het duel met Southampton van zaterdag, toen hij uit frustratie met zijn vuist tegen een muur sloeg. 'Toen ik bij Real Madrid werkte, speelde er in het tweede elftal ook een speler die soms té veel passie had. Zulke spelers zijn zo toegewijd, dat ze te ver kunnen gaan', aldus Benítez.

'De afwezigheid van Janmaat is voor ons erg slecht nieuws. Hij kan zaterdag tegen Swansea City niet spelen. Hopelijk de week erna wel. Hij is bereid risico's te nemen met zijn hand, alleen heeft hij ook nog wat last van zijn lies', vervolgde de Spanjaard. 'Als hij er volgende week (dinsdag tegen Manchester City, red.) weer bij is, zou dat heel mooi zijn. Misschien kunnen zijn teamgenoten hem een beetje onder druk zetten.'

Newcastle staat met nog zes duels te spelen negentiende, met zes punten achterstand op de veilige zeventiende plaats. Vurnon Anita is tegen Swansea de verwachte vervanger van Janmaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.